Wat is het adres van de Efteling? Zo vind je de snelste route naar de Efteling!

Wat is het adres van de Efteling? Zo vind je de snelste route naar de Efteling!

Ben je van plan om een magische dag door te brengen in de Efteling, maar weet je niet precies hoe je er moet komen? Geen zorgen, in dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om het adres van de Efteling te vinden en de snelste route naar dit betoverende pretpark te ontdekken. Of je nu met de auto, het openbaar vervoer of de fiets gaat, wij helpen je op weg!

Het adres van de Efteling

Het officiële adres van de Efteling is:

Europalaan 15171 KW KaatsheuvelNederland

Met de auto naar de Efteling

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je het adres hierboven gebruiken voor je navigatiesysteem. Vanaf de meeste grote steden in Nederland is de Efteling goed bereikbaar via de snelwegen. Volg de borden richting Tilburg en neem vervolgens de afslag richting de Efteling. Houd er rekening mee dat er parkeerkosten in rekening worden gebracht bij de Efteling.

Met het openbaar vervoer naar de Efteling

Wil je liever met het openbaar vervoer naar de Efteling reizen? Dat kan ook! Vanuit verschillende steden in Nederland vertrekken er treinen en bussen naar station Tilburg of Den Bosch. Vanaf daar kun je overstappen op buslijn 300, die je rechtstreeks naar de Efteling brengt. Check voor vertrek altijd de actuele vertrektijden en mogelijke vertragingen.

Met de fiets naar de Efteling

Als je graag actief bezig bent en van fietsen houdt, kun je er ook voor kiezen om met de fiets naar de Efteling te gaan. Er zijn verschillende fietsroutes die je naar het pretpark leiden. Vanuit omliggende dorpen en steden zijn er vaak ook speciale fietspaden aangelegd om veilig naar de Efteling te fietsen. Bij de ingang van het park zijn fietsenstallingen beschikbaar.

Of je nu met de auto, het openbaar vervoer of de fiets naar de Efteling gaat, met het adres en de tips uit dit artikel vind je zeker de snelste route naar dit sprookjesachtige pretpark. Vergeet niet om vooraf je tickets te reserveren en eventuele coronamaatregelen te checken, zodat je optimaal kunt genieten van je dag in de Efteling!

Wil je meer weten over de Efteling en de attracties die het park te bieden heeft? Bezoek dan de officiële website van de Efteling voor alle actuele informatie en laat je betoveren door de magie van dit bijzondere park. Veel plezier en een fijne reis naar de Efteling!