Hoe kies je de juiste Android telefoon?

Hoe kies je de juiste Android telefoon?

Wil jij graag de juiste Android telefoon kiezen? Wanneer je een Android telefoon kiest, heb je de keuze uit vele modellen, zoals bijvoorbeeld de Oppo a53s. Door de hoeveelheid keuze, kan het best lastig zijn om nog door de bomen het bos te zien. Hoe kun je het beste de juiste Android telefoon kiezen? In dit artikel hebben wij enkele vragen op een rijtje gezet die je jezelf kunt stellen gedurende je zoektocht naar de ideale Android telefoon. Zo zal je sneller de juiste keuze kunnen maken.  

Welk formaat?

Allereerst is het belangrijk te bepalen welk formaat smartphone je wilt. Een kleine telefoon kun je eenvoudig in je broekzak stoppen en bedienen met een hand. Echter kun je hier vaak minder goed series of films op kijken of op gamen. Wil je het liefst film kunnen kijken op je smartphone, dan kun je beter voor een groter exemplaar gaan. Let verder ook op dat er niet veel kleine smartphones meer verkrijgbaar zijn, omdat deze minder ruimte voor een goede batterij hebben.

Hoe hoog moet de snelheid van de telefoon zijn?

Bedenk ook hoe hoog de snelheid van je nieuwe telefoon moet zijn. Als je een snelle smartphone wilt hebben, kun je het beste voor een goede processor kiezen. Er zijn professors met vier of acht kernen. Deze noemt men ook wel quad of octacore. De octacore is een snellere processor, omdat deze over 8 kernen beschikt. Ook aan de hoeveelheid GHz kun je zien hoe snel de telefoon is. Zo is een telefoon met 2,2 GHz erg snel. Goedkopere telefoons beschikken vaak over 1,8 GHz. Ook het ramgeheugen bepaalt de snelheid. Smartphones met 4 RAM-geheugen of meer, zijn erg snel. Hierbij geldt tevens dat des te meer RAM-geheugen ze hebben, hoe sneller ze zijn.

Wat voor design wil je hebben?

Bedenk ook wat voor soort design je wilt hebben. Wanneer je veel series en films op je telefoon kijkt, kun je het beste voor een scherm kiezen met HD-kwaliteit en veel pixels. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een Oppo telefoon. Bij het design is het ook belangrijk te gaan voor een smartphone die bij je past. Er zijn namelijk verschillende toestellen in diverse kleuren verkrijgbaar. Met een hoesje zou je dit nog meer kunnen personaliseren, maar een mooi passend design blijft belangrijk. Ga aan de hand van deze punten op zoek naar de beste Android telefoon voor jou. Wij wensen je veel succes!