Drie voordelen van gratis mailservice

Drie voordelen van gratis mailservice

Email is steeds belangrijker geworden in ons leven. We maken afspraken per mail, sturen elkaar foto’s en video’s en we beheren onze agenda’s ermee. Het is ook een fijne manier om met elkaar te communiceren, je kunt mailen op het moment wanneer het jou uitkomt, zonder dat je elkaar live te woord hoeft te staan. Je kunt kiezen voor een mailprovider waar je voor moet betalen, maar er zijn ook een aantal betrouwbare providers waarbij mailen je helemaal niets kost. Hieronder de vier voordelen van een gratis mailprovider.

Gratis mailbox

Wat is er nu fijner dan om iets gratis te gebruiken? Een aantal providers bieden mail services gratis aan. Hotmail is een dergelijke service, waar je gratis gebruik kunt maken van email. En je zult jezelf erover verbazen hoeveel mogelijkheden en vrijheden je hebt met dit gratis account. In de basis biedt het dezelfde mogelijkheden als vergelijkbare aanbieders waar je wel voor moet betalen. Dit scheelt je per maand veel geld, wat je nu fijn ergens anders aan kunt besteden.

Altijd en overal bereikbaar met gratis mailbox

Het voordeel van een provider zoals Hotmail, is dat je altijd en overal in kunt loggen. Je bent niet gebonden aan bijvoorbeeld een vaste computer thuis. Of je nu op vakantie bent of aan het werk, even inloggen en je kunt meteen beschikken over je mailbox. Handig, als je bijvoorbeeld veel gebruik maakt van je telefoon, ook via je mobiele telefoon is het prima mailen. Of als je bijvoorbeeld onderweg bent en je wilt langs de kant van de weg even je mail checken, met een service als Hotmail is dat prima mogelijk.

Veel opslagruimte met Hotmail

Standaard krijg je veel gratis opslagruimte aangeboden door Hotmail. Niet snel zul je een melding krijgen dat je over je limiet heen bent. En of je nu foto’s of video’s downloadt, je hebt opslagruimte genoeg. Het voordeel van zoveel gratis opslagruimte is dat je deze zelf niet hoeft te kopen. Dus je hebt geen computer met veel schijfruimte nodig of externe harde schijven. Komt nog bij dat deze bestanden door Hotmail veilig worden bewaard en ook nog eens worden beveiligd. Ideaal toch!