Voordelig naar de Costa del Sol, kan dat?

Voordelig naar de Costa del Sol, kan dat?

Aan de Costa del Sol schijnt 300 dagen per jaar de zon, de mensen zijn er vriendelijk en je kunt er ook heerlijk genieten van de natuur. Als je toe bent aan een heerlijke vakantie, kies dan voor de Costa del Sol. En een topvakantie naar de Costa del Sol hoeft echt niet duur te zijn!

Kustplaatsen Costa del Sol

Als je een liefhebber bent van een strandvakantie dan is de Costa del Sol het paradijs op aarde. Prachtige stranden, heerlijk zeewater en adembenemende vergezichten ga je hier gegarandeerd vinden. De lokale keuken is fabelachtig goed; de vis wordt hier voor je neus gevangen. Verser kan het niet! Kustplaatsen zoals Torremolinos zijn een aanrader voor wie op zoek is naar afwisseling. Hier kun je namelijk overdag lekker genieten van het strand en de zee, om ’s avonds heerlijk de stad in te gaan. Je kunt hier ook shoppen en genieten van cultuur en interessante bezienswaardigheden.

Marbella

Als je houdt van lekker lunchen, uitgebreid shoppen en flaneren door een prachtige stad, dan is Marbella jouw ideale vakantiebestemming. Deze stad, ook gelegen aan de Costa del Sol heeft de allure van een wereldstad maar is qua afmeting ideaal voor een heerlijke vakantie. Het is een stad waar je jezelf meteen een luxepaardje voelt, het echte vakantiegevoel ga je hier absoluut vinden.

Rust aan de Costa del Sol

Hou je meer van rust? Lekker wandelen? Uren rondlopen zonder dat je iemand tegenkomt? Ook dat kan een vakantie aan de Costa del Sol zijn. Kies in dit geval voor bijvoorbeeld Tarifa of Nerja als vakantiebestemming. De lokale bevolking is er vriendelijk, veel toeristen ga je hier niet vinden en er valt heel veel te ontdekken. Winkeltjes van honderden jaren oud, de natuur is er prachtig en alles is nog authentiek.

Goedkoop naar de Costa del Sol

Wil je goedkoop op vakantie? Maar wel naar de Costa del Sol? Het is mogelijk. Regelmatig worden er reizen voor lage bedragen aangeboden naar dit prachtige gedeelte van Spanje. En of je nu naar Torremolinos, Marbella of naar het pittoreske Estepona wilt, jouw droomreis zit er zeker een keer tussen. Voor weinig geld naar de Costa del Sol, het is mogelijk!