Tips voor een luxe vakantie in Nederland

Tips voor een luxe vakantie in Nederland

Je hoeft niet altijd het vliegtuig te pakken om bij de mooiste vakantiebestemmingen te komen! In Nederland schijnt ook de zon en heb je ook tal van prachtige vakantie bestemmingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe strandvakantie? Of een luxe vaarvakantie in Friesland. Het is allemaal mogelijk dicht bij huis. Heb je inspiratie nodig voor een luxe vakantie in Nederland? Hier volgen een aantal tips!

Vakantiehuis met wellness

Wil je een luxe vakantie, dan zijn privé wellness faciliteiten een must. In Nederland is er heel veel mogelijk op het gebied van privé wellness. Zo kun je een wellness huisje huren met sauna, jacuzzi, hottub en/of sunshower. Vaak hebben vakantiehuizen meerdere wellness faciliteiten, zodat jij niet hoeft te kiezen. En zie je het al voor je: jij kunt samen met je gezelschap lekker genieten van een ontspannen avond in de sauna of jacuzzi. Wat ook fijn is, is een sunshower. Hiermee kun je zonnen onder de douche, of je zet hem op de infrarood stand. Super fijn! Voor een extra beleving neem je een vakantiehuis met hottub. Hierin kun je s'avonds onder het genot van een hapje en drankje genieten van de sterrenhemel. Wauw!

Vakantiehuis met privé zwembad

Wil je het extra luxe maken, dan huur je een vakantiehuis met privé zwembad in Nederland. Je hebt hierbij de keuze uit een binnenzwembad of een (verwarmd) buitenzwembad. Het voordeel van een binnenzwembad is natuurlijk dat je ook bij slecht weer kunt genieten van waterpret. Het voordeel van een buitenzwembad is dat het bij mooi weer net aanvoelt als een buitenland vakantie. Is het buiten 28 graden? Dan kun je gelijk een verfrissende duik nemen! Een vakantiehuis met zwembad is ook een aanrader wanneer je met kinderen op vakantie gaat. Zij beleven uren waterpret in het zwembad, terwijl jij aan de waterkant ligt te genieten van de zon.

Luxe vakantiehuis aan zee

Verreweg de mooiste locatie die je kunt hebben voor je luxe vakantie in Nederland is de zee. En dan niet met het strand op loopafstand, maar waar je gelijk het strand oploopt vanaf je vakantiehuisje. Gelukkig bestaan er genoeg plekken waar je zo'n luxe vakantiehuis direct aan zee kunt huren. Als je geluk heb, zie je elke avond de zon in de zee zakken. En heb je een paar culinaire strandtenten in de buurt waar je een heerlijk hapje en drankje kunt nuttigen. Het leven is zo slecht nog niet! Niks is luxer en voelt fijner aan dan een strandvakantie in eigen land. En als het dan toch geen goed weer is, dan is het nog niet zo slecht om even 'opgesloten' te zitten in je ruime vakantiehuis waar genoeg plek is zodat iedereen zich rustig kan terugtrekken. Want ook dat hoort bij vakantie!