De voordelen van een 2-in-1 Peper en Zoutstel

De voordelen van een 2-in-1 Peper en Zoutstel

Het hebben van een 2-in1 peper en zoutstel in de keuken ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook veel efficiënter tijdens het koken dan losse peper en zoutmolens. Peper en zout zijn de meest gebruikte kruiden tijdens het koken en je hebt ze voor bijna ieder gerecht wel nodig. Maar vaak staan die losse potjes of molens alleen maar in de weg. Dit 2-in1 peper en zoutstel is dan een mooie oplossing. Verder heeft dit peper en zout stel ook nog eens veel voordelen ten opzichte van gewone zout en peper verpakkingen.

Waarom een 2-in-1 peper en zoutstel?

Peper en zout zijn niet te missen in de keuken. Wanneer je lekker biefstuk of aardappels aan het bakken bent, is het altijd handig om peper en zout bij de hand te hebben. De losse peper- en zoutmolens kunnen nog wel eens zoek raken tussen alle andere kruiden. Het is daarom veel handiger om ze samen in één molen te bewaren. Met het 2-in-1 peper en zoutstel heb je snel beide kruiden bij de hand en je kan de molen gewoon op het aanrecht laten staan.

Het gebruik

Het peper en zoutstel bestaat uit twee aparte compartimenten voor het peper en het zout. Hierdoor blijven ze wel van elkaar gescheiden. Aan allebei de uiteinden zit een molen waar het peper en zout uitkomt. Er zitten ook twee deksels bij die op de uiteinden van de molen passen. Hierdoor valt er geen zout of peper uit de molen wanneer je deze neerzet. De molen is 22 centimeter lang waardoor hij niet te groot is voor in je keuken en ook fijn in de hand ligt.

Een stijlvol design

Het peper en zoutstel is niet alleen heel functioneel, maar door het stijlvolle design staat het ook nog eens elegant in iedere keuken. De molen heeft een simpel en professioneel design waardoor het een mooie toevoeging is aan de keuken zonder dat het er rommelig uitziet. De molen heeft een zilverkleurige boven- en onderkant en een transparant middenstuk. Hierdoor kan je ook in een oogopslag zien hoeveel zout en peper er nog in de molen zit

Voor jouw persoonlijk gebruik

Je kan het peper en zout stel instellen voor jouw persoonlijk gebruik. De grofheid van het peper en het zout kan eenvoudig aangepast worden. Hierdoor kan je elk gerecht precies kruiden op de manier die jij wilt. Met de 2-in-1 peper en zout molen loop je nooit meer tegen het probleem aan dat er per ongeluk te veel zout in het eten komt. De kruiden in de molen kunnen ook zelf vervangen worden. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze peper en zoutmolen.

Het perfecte cadeau

Koken jouw vrienden altijd voor je en wil je ze een keertje iets leuks terug geven? Voor vrienden of familie die van koken houden is deze peper en zout molen een heel leuk en uniek cadeau idee. De molen is een perfecte toevoeging voor iedere keuken en staat ook mooi op tafel tijdens een diner. Het is niet alleen een functioneel cadeau, maar ook een stijlvolle verrijking in het interieur. Vrienden en familie zullen dit cadeau zeker in hun keuken willen tentoonstellen.