Kun je met een elektrische auto naar Zuid-Frankrijk op vakantie?

Kun je met een elektrische auto naar Zuid-Frankrijk op vakantie?

Dat kan zeker! Het aantal laadpalen in Frankrijk neemt snel toe en ook bij hotels en vakantieparken kun je op steeds meer plekken je accu opladen. Dat maakt Zuid-Frankrijk wel een heel aantrekkelijk vakantieland om naar toe te gaan; je combineert een geweldig land met de voordelen van het elektrische rijden. Heb jij al je zomervakantie naar Zuid-Frankrijk geboekt?

Route du Soleil

Als je van plan bent om met de elektrische auto naar Zuid-Frankrijk te gaan, doe je er goed om vooraf een reisplanning te maken. Neem je de Route du Soleil met de elektrische auto en wil je er zeker van zijn dat je nooit met een lege accu staat? Zet de laadpalen op deze belangrijke autoroute dan vooraf al in je navigatiesysteem. Je zult merken dat je een stuk relaxter in de auto zit, als je vooraf weet waar de laadpalen staan. Het is ook handig om de laadpalen bij de hand te hebben indien er omleidingen zijn, zo kom je nooit voor verrassingen te staan onderweg.

Zuid-Frankrijk is puur genieten

Ben jij ook zo dol op Frankrijk? ’s Morgens vroeg naar de bakker in het dorp om brood te halen, een heerlijke wandeling door die prachtige Franse natuur zonder iemand tegen te komen. Ook het maken van dagtrips met de elektrische auto is natuurlijk fantastisch in Frankrijk. Even een lokale markt bezoeken of een mooie oude Franse stad. Als je kunt beschikken over een laadpaal bij je hotel of op het vakantiepark is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Je kunt dan iedere morgen beschikken over een volle accu. Ook als je weer naar huis gaat, weet je zeker dat je zult starten met een volle accu. Ideaal toch?

Duurzaam genieten van Zuid-Frankrijk

Met elektrische auto naar Zuid-Frankrijk is niet alleen voordelig, het is ook nog eens goed voor het milieu. Hiermee kun je op een duurzame manier genieten van je vakantie. En bang voor een lege accu hoef je niet te zijn in Zuid-Frankrijk, want op steeds meer plekken kun je laadpalen vinden. Ook kun je bij hotels en vakantieparken op steeds meer plekken je accu opladen. Ga jij deze zomer ook naar Zuid-Frankrijk met de elektrische auto?