Geef een romantisch avondje cadeau

Geef een romantisch avondje cadeau

Wil jij je vriend of vriendin verrassen met een leuk cadeau voor zijn of haar verjaardag? Dan is het meestal leuker om een weekend, dag of avondje weg te gaan. Dit is een stuk origineler en gezelliger dan een materieel cadeau. Herinneringen zijn voor velen dan ook veel meer waard dan een ketting, armband, nieuw telefoonhoesje of een ander typisch cadeau van deze tijd. Hieronder een aantal leuke voorbeelden die je kunt gebruiken bij een verjaardag, of zomaar even tussendoor.

Romantische avond

Plan een romantische avond voor jullie samen. Ga lekker uit eten in een restaurant en ga hierna wat leuks doen. Zo kun je bijvoorbeeld kaarten regelen voor een leuk concert, een komedieshow of een sportwedstrijd, als jullie sportieve mensen zijn. Liever een avondje rustig aan? Dan kun je even naar het casino, of simpelweg ergens een lekker drankje gaan doen ’s avonds. Deze leuke avond kun je dan ook meteen combineren met een hotelovernachting in een leuke stad. De volgende dag kun je dan weer uitgerust naar huis rijden. Op deze manier kunnen jullie ook allebei wat drinken de avond ervoor.

Zijn jullie de hele dag vrij? Dan kun je ook een leuke activiteit plannen voordat jullie uit eten gaan. Overdag kunnen jullie bijvoorbeeld naar een museum of naar de sauna. Je kunt ook gezellig de stad verkennen en even lekker verdwalen in een onbekende plaats. Ga shoppen bij leuke winkeltjes en neem je tijd om wat nieuwe kleding en andere spullen te kopen. Een dagje weg is altijd leuk om cadeau te doen. De herinneringen zullen jullie de rest van je leven bij je dragen.

Weekendje weg

Een van de leukste cadeaus is om een weekendje weg te gaan met z’n tweeën. Dit is net even wat leuker dan een dag of avondje weg. Je beleeft een klein beetje het vakantiegevoel en hebt tijdens de avond nog een leuke dag in het vizier. Ga bijvoorbeeld een weekend naar het romantische Praag of Parijs. Je kunt ook dichterbij op vakantie gaan. Denk dan bijvoorbeeld aan een leuke Nederlandse stad of een dagje naar België. Een dagje Brugge is bijvoorbeeld een erg leuke, romantische stad waarvoor je niet ver hoeft te reizen.