Beginnen met affiliate marketing?

Beginnen met affiliate marketing?

Heb jij er wel eens aan gedacht om een passief inkomen te gaan verdienen? Geld verdienen terwijl je slaapt of languit op een Spaans strand ligt? Dan zou je eens moeten kijken of je kunt beginnen met affiliate marketing.

Affiliate marketing het ideale verdienmodel

Affiliate marketing is een van de goedkoopste en eenvoudigste verdienmodellen die er zijn. Natuurlijk zal je er wel energie in moeten steken want alleen een website opstarten en wachten tot het geld binnenstroomt is er niet bij. Als je geld wilt verdienen met affliate marketing dan heb je de keuze uit veel verschillende niches. Ieder product of dienst heeft wel de mogelijkheid om gepromoot te worden door een affiliate. Het mooie aan deze manier van geld verdienen is dat je geen gedoe hebt met een klantenservice. Jouw (klanten) stuur je door naar de verkoper van het product of de dienst en jij ontvangt jouw commissie.

Waar beginnen?

Waar moet je beginnen als je wilt starten met deze manier van een passief inkomen verdienen? Allereerst is het verstandig er vast wat over te gaan lezen. Als je het wat professioneler wilt aanpakken dan is het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie een goed begin. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd wat je precies moet doen en ook wat je vooral niet moet doen. Deze cursus is opgezet door Jacko Meijaard en deze persoon verdient zelf ook al 10 jaar zijn boterham met affiliate marketing.

In de AMR zal je ook worden uitgelegd wat de beste producten zijn om te promoten. Zo doen digitale producten het qua commissies erg goed. Je ontvangt hier vaak 50% van de aankoopprijs. Dus verkoop jij 2 softwarepakketten van 997 euro per dag dan hoef jij je niet echt druk te maken over je salaris.

Je moet er wel rekening mee houden dat als je net start met affiliate marketing je vele uren moet werken zonder dat je er meteen iets voor terug ontvangt. Deze periode kan wel 3 tot 6 maanden duren voordat je jouw eerste commissie ontvangt. Veel mensen haken dan ook na enkele weken af omdat ze niet weten hoe ze verder moeten gaan. Daarom is het juist verstandig om je aan te melden bij de AMR zodat je samen met medecursisten jouw doelen kunt gaan behalen.