Waar kun je bij NS zakelijk inloggen?

Waar kun je bij NS zakelijk inloggen?

Als zakelijke klant van NS is het handig om te weten waar je kunt inloggen om bijvoorbeeld je reiskosten te declareren of abonnementen te beheren. Gelukkig biedt NS verschillende online platformen waar je als zakelijke gebruiker terecht kunt voor al je zaken rondom het reizen met de trein. Hieronder zullen we de belangrijkste plekken benoemen waar je bij NS zakelijk kunt inloggen.

Mijn NS Zakelijk

Een van de belangrijkste plekken waar je als zakelijke gebruiker kunt inloggen bij NS is het platform Mijn NS Zakelijk. Hier kun je als zakelijke reiziger al je zaken regelen, zoals het declareren van reiskosten, het wijzigen van abonnementen en het inzien van facturen. Erg handig voor ondernemers of mensen die vaak zakelijk met de trein reizen. Door in te loggen op Mijn NS Zakelijk heb je altijd en overal toegang tot jouw gegevens en kun je snel en eenvoudig al je zakelijke reiszaken regelen.

NS Zakelijk Portal

Naast Mijn NS Zakelijk is er ook het NS Zakelijk Portal, een platform speciaal gericht op zakelijke klanten van NS. Hier kun je als zakelijke klant inloggen om bijvoorbeeld abonnementen voor medewerkers aan te schaffen, reisproducten te bestellen en managementinformatie in te zien. Het NS Zakelijk Portal biedt een overzichtelijke omgeving waar je als zakelijke gebruiker snel kunt vinden wat je nodig hebt.

NS International Zakelijk

Voor zakelijke reizigers die regelmatig internationaal reizen met de trein is er NS International Zakelijk. Op dit platform kun je als zakelijke klant inloggen om internationale treinreizen te boeken, reisschema's te bekijken en facturen in te zien. NS International Zakelijk biedt speciale diensten en tarieven voor zakelijke reizigers die regelmatig de grens over gaan met de trein.

Als zakelijke klant van NS zijn er verschillende plekken waar je kunt inloggen om al je zakelijke reiszaken te regelen. Of je nu nationaal of internationaal reist, NS biedt speciale platformen zoals Mijn NS Zakelijk, NS Zakelijk Portal en NS International Zakelijk om het zakelijke reizen zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Door op deze platforms in te loggen heb je als zakelijke gebruiker altijd toegang tot je reisgegevens en kun je snel en eenvoudig al je zaken regelen.