Heb jij al een vakantiehuis met laadpaal geboekt?

Heb jij al een vakantiehuis met laadpaal geboekt?

Als je een elektrische auto hebt, wil je hier natuurlijk ook mee op vakantie. Een vakantiehuis met laadpaal is dan echt ideaal; als je aankomt bij je vakantiehuisje, kan je auto direct op de lader, zodat je bij vertrek altijd een volle accu hebt. Hou je ervan om vanuit je vakantiehuisje erop uit te trekken? Dan is een vakantiehuis met laadpaal ideaal voor jou. Ook in het buitenland neemt de vraag steeds meer toe naar vakantiehuizen met laadpaal. Gelukkig wordt er goed op deze behoefte ingesprongen, zodat je straks overal een vakantiehuis met laadpaal kunt boeken. Heb jij er al eentje geboekt?

Betere planning

Een vakantiehuis met laadpaal is een zekerheid in je vakantieplanning. Je weet immers dat je altijd bij thuiskomst op je vakantiebestemming je accu op kunt laden. Ben je onderweg van een dagtocht richting je vakantiebestemming, dan hoef je dus nooit meer op zoek naar een laadplek. Dit scheelt veel onrust tijdens het rijden. En dat is wel zo fijn als je op vakantie bent, je wilt juist dan heerlijk kunnen genieten van de omgeving en de indrukken die je op doet. En staat er de volgende morgen weer een dagtocht op de planning? Je vertrekt gegarandeerd weer met een volle accu.

Voordelen van vakantiehuis met laadpaal

Met gemak zijn er 5 voordelen van een vakantiehuis met laadpaal op te noemen. Eén van deze voordelen is bijvoorbeeld dat je nooit op zoek hoeft te gaan naar een openbare laadpaal. Als je aankomt op je vakantiebestemming zet je de auto op de lader en meer hoef je niet te doen. Als je vakantie erop zit en je weer huiswaarts keert, zorg je er natuurlijk ook voor dat de accu weer helemaal vol is. Een ander voordeel is dat je er geld mee bespaart, de stroom bij je vakantiehuisje is immers veel goedkoper dan stroom die je onderweg moet kopen bij een snellader. Ideaal toch?

Duurzaam en voordelig genieten op vakantie

Een vakantiehuis met laadpaal, betekent ook dat je extra duurzaam bezig bent. Als je een auto hebt die ook op fossiele brandstof kan rijden, weet je nu eigenlijk al dat je hier geen gebruik van hoeft te maken. Je kunt immers thuis al een goede planning maken en je weet dat je op je vakantieadres zelf, geen gebruik hoeft te maken van fossiele brandstof. Iedere dag kun je namelijk gewoon je auto bij je vakantiehuis opladen. En het is nog eens voordeliger ook!