De voordelen van fly & drive

De voordelen van fly & drive

Vakantie is vrijheid. Puur genieten van ontspanning. Na een drukke periode is het heerlijk om op vakantie even niets te hoeven doen. Genieten van de mensen om je heen, het klimaat en alles wat er op je vakantiebestemming te beleven is. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor fly & drive, de vorm waarbij je een vliegticket en een auto vooraf reserveert en verder niets. Ben je benieuwd waarom steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van vakantie? Je leest het hieronder!

Vrijheid op vakantie

Met fly & drive bepaal je zelf wat je bijvoorbeeld per dag gaat doen, hoe laat je vertrekt en wat je wilt eten. Boek je een groepsreis, dan wordt alles voor je bepaald, met fly & drive is dat niet het geval. Een dagje lekker in het hotel luieren? Een keer uit eten bij een lokaal restaurant? Bij fly & drive heb je de volledige vrijheid om dit zelf te bepalen.

Avontuur gegarandeerd

Als je zelf op pad gaat, zul je onderweg veel avonturen beleven. Bij een georganiseerde reis, staat vast wat de route van de bus per dag is, hier wordt niet van afgeweken. Als je kiest voor fly & drive, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld eens een landweggetje in te slaan en een bezoek te brengen aan een oud, klein dorpje. Hier leer je pas het echte leven van het vakantieland kennen. Vaak vinden lokale mensen het leuk om je van alles te vertellen, maar ook om je mee te nemen naar bijzondere plekken waar je anders nooit zou komen.

Stippel zelf je reis uit

Lijkt het je leuk om naar Curaçao op vakantie te gaan? Een fly & drive naar Curaçao is een absolute aanrader. Doordat je op dit eiland een auto tot je beschikking hebt met fly & drive, kun je jouw eigen reis uitstippelen. Je vindt hier wuivende palmbomen, witte stranden en zeer vriendelijke eilandbewoners. Je kunt er heerlijk wandelen door historisch Willemstad, maar je kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan een onbewoond eiland. Je bepaalt zelf hoe jouw reis eruitziet.

Bespaar geld

Goedkope fly & drive vakanties worden regelmatig aangeboden. Jouw favoriete vakantiebestemming zit hier ook gegarandeerd regelmatig tussen. Met het geld wat je bespaart door een goedkope fly & drive vakantie te boeken, kun je andere leuke dingen doen. Bijvoorbeeld je vakantie extra leuk maken door op Curaçao te gaan zwemmen met dolfijnen. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten.